Hoe brengen we ons opleidingsaanbod in kaart?

MVO Solutions neemt bedrijven, instellingen en overheden de zorg uit handen voor personeelsvraagstukken, die om een sociale en maatschappelijk verantwoorde invulling vragen. Daarnaast neemt zij ook de werving en selectie van diverse professionals uit handen.

Ze vroegen mij hun aanbod in kaart te brengen.

opleidingsflyers coaching

Interviews kandidaten opleiding

Ik ging in gesprek met kandidaten die de opleidingen hebben gevolgd. Ik vroeg hen hoe zij dit traject beleefd hebben, wat het voor hen heeft opgeleverd en wat de meerwaarde van de werkwijze van MVO Solutions is. Deze interviews kwamen samen met het aanbod terecht in de opleidingsflyers.

logistiek personeelsbemiddeling

opleidingsflyers

Het resultaat voor de klant

In 15 flyers legt MVO Solutions uit welk opleidingsaanbod ze hebben. Deelnemers vertellen over hun ervaring met de opleiding, de werkwijze van MVO en wat het hen heeft opgeleverd. Dit alles in een fraaie verzamelmap.

MVO opleidingen

Turgay Tankir, directeur MVO Solutions

Turgay Tankir“Sinds een jaar werken wij, vanuit MVO Solutions, met Elma samen. We wilden een overzicht van ons aanbod maken, waarbij interviews met de doelgroep centraal stonden: wat heeft het traject met MVO de kandidaten opgeleverd? Een traject waar we zelf een beetje tegenop zagen, omdat het een vaak kwetsbare doelgroep betreft. Wij kunnen met grote tevredenheid terugkijken en we zijn nu blije eigenaar van een mooi productenoverzicht van MVO Solutions. De wijze waarop Elma dit interviewproces heeft geleid en heeft vormgegeven, daar zijn we heel blij mee. We hebben een mooie dienstverlening met passie mogen ervaren.”