Skip to main content

Referenties

Ik heb Elma meegemaakt als een echte vakvrouw met een goede mix van kwaliteiten; sterk op inhoud en een prettige persoonlijke benadering.

Peter van de WielWethouder gemeente Boxtel

Elma is in staat om anderen mee te krijgen in zaken die belangrijk zijn. Ze is ook een echte professional. Ze komt haar afspraken na en communiceert hier ook goed over. Elma is een netwerker. Ze kent veel mensen en organisaties. En mensen kennen Elma. Elma behaalt resultaten. Voor ons als Zorgalliantie is ze in staat geweest om in de periode van drie maanden een inventarisatie langs veel partijen te doen en de mensen enthousiast te krijgen voor een Verhelderingskamer.

Wendy Kemper-KoebruggeProgrammateam Zorgalliantie / Opleider/trainer/adviseur HAN

We zochten iemand die een bijeenkomst wilde begeleiden om te komen tot een uitvraag voor een regionale communicatiestrategie: een communicatiestrategie rond klimaatbestendigheid van de regio Rijk van Nijmegen en Land van Maas & Waal. Elma heeft deze bijeenkomst naar tevredenheid voorbereid en begeleid. Met een gedegen voorbereiding, pro-actief, ruim op tijd begonnen en creatief nagedacht over een alternatief voor een fysieke bijeenkomst, vanwege de corona-restricties. De onlinemeeting, door haar voorgezeten, verliep erg prettig en succesvol. Een prettig persoon om mee te werken, heeft affiniteit met het werkveld duurzaamheid en zoekt snel contact bij vragen of onduidelijkheden. Ze laat zaken niet ‘sudderen’. Zou leuk zijn om nog een keer samen te werken.

Arthur Hofstad

Elma is een zeer enthousiasmerende, open collega en een zeer gedreven persoon die écht iets wil betekenen voor een ander; zowel in de maatschappij voor kwetsbare mensen, als van binnenuit voor collega’s. Dat doet ze door creatief te ondernemen, samenwerking op te zoeken, mensen aan elkaar te verbinden en resultaatgericht te werken. Elma is iemand die anderen beter maakt, doordat ze denkt vanuit kansen en oplossingen. Binnen de schuldhulpverlening, waar zoveel partijen een rol spelen, is dat van grote meerwaarde.

Ricco de GoedeTrainer, adviseur en projectleider

"Elma heeft voor ons een serie podcasts geproduceerd van begin tot eind. Ze werkte heel zelfstandig, dook de inhoud in en was goed voorbereid om de podcasts op te nemen. Het resultaat? Prettige gesprekken, goed geproduceerd en blije gasten. Strakke planning, er stond veel tijdsdruk op en dat heeft ze prima getackeld."

Cécile Nowack-van den HeuvelSenior adviseur communicatie Onderzoek en Zwaartepunten (Health)

Elma praat niet over maar met mensen. Vanuit een nieuwsgierige blik toont ze samen met haar creatieve netwerk aan dat je met kleine stapjes betekenisvolle bewegingen op gang kunt brengen, die bijdragen aan een groenere en inclusievere samenleving.

Robert van RijsselStrategisch adviseur & verbinder voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten

Projectmanager en Communicatieprofessional met een voorliefde voor specifieke thema’s als duurzaamheid en financieel zelfredzaamheid. Kan haar aanbevelen vanwege haar stijl van samenwerken en vooral dat zij de kunst verstaat van goede vragen te stellen. Haar enthousiasme en vrolijkheid werken aanstekelijk en zorgen dat de klus geklaard wordt.

Dick BosBusiness Developer bij StartUp Nijmegen

Ik heb samen met Elma gewerkt aan een campagne om een leven lang leren te promoten, en dat is ontzettend goed bevallen. Ze zorgt ervoor dat dingen voor elkaar komen en communiceert duidelijk met alle betrokkenen binnen een project. Daarnaast is het, ook niet geheel onbelangrijk, altijd gezellig met Elma!

Roos AlinkShift Gedragsverandering

Elma heb ik leren kennen in de tijd dat zij voor LaVerbe werkte. Elma heeft een zeer enthousiaste, gedreven en vriendelijke persoonlijkheid en weet zeer goed de vertaalslag te maken van de wens van de klant naar een geslaagd project. Zij heeft aan 1 woord voldoende om het project tot een goed einde te brengen. Het was een ontzettend prettige samenwerking en ze heeft fantastisch werk voor ons afgeleverd.

Monique SmeierMarketing & Communications / Artwork Officer at EMCM-European Medical Contract Manufacturing

Sinds een jaar werken wij, vanuit MVO Solutions, met Elma samen. Eerst hebben we wat kleine opdrachten met elkaar gedaan en dat beviel goed. Daarna wilden we een overzicht van ons aanbod maken, waarbij interviews met de doelgroep centraal stonden: wat heeft het traject met MVO de kandidaten opgeleverd? Een gevoelige opdracht, omdat mensen op de foto gingen en hun ervaringen moesten delen. Een traject waar we zelf een beetje tegenop zagen, omdat het een vaak kwetsbare doelgroep betreft.

Wij kunnen met grote tevredenheid terugkijken en we zijn nu een blije eigenaar van een mooi productenoverzicht van MVO Solutions. De wijze waarop Elma dit interviewproces heeft geleid en heeft vormgegeven, daar zijn we heel blij mee. Dank daarvoor Elma. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is zeker prima op orde. We hebben een mooie dienstverlening met passie mogen ervaren.”

Turgay TankirDirecteur MVO Solutions regio Nijmegen

Ik heb Elma leren kennen op een netwerkbijeenkomst. Op dat moment was ik naarstig op zoek naar een communicatie professional voor zowel het duurzaamheidscafé en onze green capital challenges. Elma begon net voor haarzelf en bood zich aan voor deze functies. Ik zei vrijwel direct ja, omdat ik het gevoel had een schot in de roos te hebben ontmoet. Na 4 maanden met Elma gewerkt te hebben komt dit er ook dubbel en dwars uit. Hard werkend, goed communicerend en het opleveren van professionele communicatie ‘producten’ zijn 3 van de eigenschappen die ze van begin af aan ten toon heeft gespreid. Ik beveel haar dus ten harte aan!

Bert LagerweijMaatschappelijk verantwoord ondernemen en Financieel management

Betrokken projectmanager die haar professionaliteit paart aan een grote dosis menselijkheid. Ik werkte als opdrachtgever met haar aan een innovatief product voor het speciaal onderwijs, een project met veel onzekerheden en nieuwe afhankelijkheden. Door haar voortvarendheid hielden we de vaart erin en konden we op realistische wijze alle begrotings – en planningsvragen oplossen. Vakinhoudelijk sterk met een zwak voor vernieuwing en maatschappelijke relevantie: Elma Vriezekolk.

Karim Moumencreatief en bedreven in effectieve communicatie

Elma is een rasechte duizendpoot. Elk project, van eenvoudig tot complex, is bij haar in goede handen. Ze weet als geen ander een project goed te managen. Ze houdt daarbij goed overzicht, communiceert duidelijke afspraken en verwachtingen en houdt zich aan haar afspraken. Daarnaast is ze ook nog heel prettig om mee samen te werken. Betrokken, en een perfectionist.

Yuliana LieCommunicatie Marketeer bij Kenter

Ik heb met Elma samengewerkt aan een aantal projecten op het grensvlak van web en communicatie. Het was erg prettig samenwerken. Ik heb Elma leren kennen als een energiek persoon die goed communiceert, afstemt en er hard voor werkt om van een project een succes te maken.

Hugo van der PolBackend & business developer at tweede golf

Elma heeft een nieuw concept voor de bibliotheek bedacht: een talkshow in je eigen wijk rondom een actueel thema. Dit keer was het thema 'dementie'. Ze nam zelf het initiatief, maar liet ook ruimte voor ons om onderdelen uit te werken/ te bedenken. Ik werk heel graag nog een keer met haar samen.

Pauline DircksProgrammamaker Bibliotheek Gelderland Zuid - Berg en Dal