Op de agenda

25 februari – Masterclass en workshops Stress Sensitieve Dienstverlening

Stel je voor. Je ervaart stress, omdat je een brief hebt ontvangen over een boete over een nog openstaand bedrag. Je voelt je al een tijdje lamlendig, omdat je thuis veel zorgen hebt over je zieke kind. Dit kan er niet ook nog eens bij.

Hoe fijn is het dan als een medewerker aan het loket de tijd neemt en je verhaal aanhoort en serieus neemt. Niet meteen in oplossingen denken, maar vooral kijken waar je langdurig mee geholpen zou zijn.
In een bijeenkomst delen we eerst kennis over dit onderwerp en gaan we vervolgens concreet aan de slag. Denk aan het herschrijven van brieven aan inwoners, uitwisselen van hoe je een proces anders kunt inrichten, et cetera.

Wil je hierbij zijn? Meld je dan aan via deze link.

3 maart 2021 – Een moestuin bij jouw bedrijf, een goed idee?

Op 3 maart om 15:00 uur organiseer ik een korte ontmoeting om uit te wisselen wat een moestuin bij jouw bedrijf zou opleveren.

Wij zien hier zeker de meerwaarde van in en enkele werkgevers inmiddels ook al. Maar hoe zou jij dat het liefst ingevuld zien? Ik zou het heel fijn vinden als je mee wilt praten. Stuur je me een mail als je erbij wilt zijn?

logo moeztuyn e-mail

Haal meer uit je gesprekken (datum volgt)

School voor Wereldverbeteraars

Herken je dat, dat je na een gesprek van jezelf baalt dat je die ene vraag niet hebt gesteld? Daar kun je wat aan doen. Er is in ieder geval iets waar je helemaal geen moeite voor hoeft te doen: jezelf meenemen. Talent gets you in the room. Character will keep you there.

De pilottraining ‘Haal meer uit je gesprekken’ loopt via de School voor Wereldverbeteraars.
Meld je hier aan als je interesse hebt, dan hou ik je op de hoogte van de komende data.