Op de agenda

Haal meer uit je gesprekken – 29 april

Herken je dat, dat je na een gesprek van jezelf baalt dat je die ene vraag niet hebt gesteld? Daar kun je wat aan doen. Er is in ieder geval iets waar je helemaal geen moeite voor hoeft te doen: jezelf meenemen. Talent gets you in the room. Character will keep you there.

School voor Wereldverbeteraars

 

De pilottraining ‘Haal meer uit je gesprekken’ loopt via de School voor Wereldverbeteraars.
Meld je hier aan als je interesse hebt, dan hou ik je op de hoogte.

19 mei – Werk & Schulden – e-learning

Vóór de corona pandemie had 35% van de werknemers moeite met rondkomen. De verwachting is dat dit percentage toeneemt. Werknemers praten vaak niet over hun financiële problemen uit angst voor ontslag of onbegrip, of uit schaamte. Werkgevers zien vaak pas dat er sprake is van financiële problemen wanneer er ernstige betalingsproblemen zijn of wanneer er loonbeslag wordt gelegd.

 

De Hogeschool van Utrecht heeft een e-learning ontwikkeld rondom het thema Werken en Schulden. In nauwe afstemming met de ontwikkelaars hebben we deze e-learning getest met vier grote partners in de regio Rijk van Nijmegen, te weten: Pantein, Rabobank, CWZ en de HAN. Zij waren unaniem positief over de opzet en de lessen uit de e-learning.

De e-learning zorgt voor bewustwording en praktische tips rondom dit onderwerp. Daarnaast is het prettig dat het modulair is opgezet zodat je nog een keer terug kunt kijken op een specifiek onderdeel.”

“Deze e-learning geeft op een praktische, visuele en interactieve wijze handvaten om het goede gesprek met medewerkers over financiële fitheid te voeren.”

“Ik zag op tegen de investering van anderhalf uur in een e-learning. Ben heel blij dat ik het gevolgd heb, het is een eye-opener, leerzaam en voorzien van praktische tips.”

“Prachtige tool om echt in een goed gesprek met je medewerker te gaan als zij in financiële nood zijn. De tijdsinvestering zeker waard.”

Op 19 mei delen we de ins en outs van deze e-learning? Stuur me gerust een mail als je hierbij wilt zijn.

Doorlopend – Een moestuin bij jouw bedrijf, een goed idee?

Ik ga graag met je in gesprek over wat een moestuin bij jouw bedrijf je kan opleveren en we kunnen samen op locatiebezoek gaan bij Planon, die met Moeztuyn gestart is.
Stuur me gerust een mail om een afspraak te plannen.

moestuin bij bedrijven

Moeztuyn in aanbouw

logo moeztuyn e-mail