Actiegericht werken

Ik denk met je mee hoe je jouw vraagstuk het best kunt aanpakken.
Zodra je ambitie helder is, gaan we naar de doe-stand en bepalen we de volgstappen. Ondertussen blijven we goed nadenken of we de juiste dingen aan het doen zijn.a

Alle partijen betrekken

Ik spreek de taal van directeuren, maar ook die van wijkbewoners, veldwerkers en ouders op het schoolplein. Zo leg ik verbindingen die niet altijd vanzelfsprekend zijn. Het verhaal van Kay was hier een mooi voorbeeld van.

Mijn werkwijze: ik denk in kansen, ga in gesprek met betrokkenen en ga samen aan de slag om een stap in de goede richting te zetten.

maatschappelijk doen

Resultaat

Het gewenste resultaat bepalen we samen: organiseren we een reeks ontmoetingen, informatieflyers of een website? De vorm volgt de bedoeling.

doe communicatie

Wat wringt of wat wil je graag opgestart hebben? Laten we dit samen concreet maken en uitstippelen wat ervoor nodig is om aan de slag te gaan.

Wie moeten we spreken om de behoefte en mogelijkheden scherp te krijgen? Stuur mij op pad, ik vind het heerlijk om het gesprek aan te gaan, met wie dan ook.

Ik focus ook op quick wins: wat kunnen we nú bereiken? Met de energie die dat oplevert, komen oplossingen tot stand voor de lange termijn.

Referenties

Ik heb samen met Elma gewerkt aan een campagne om een leven lang leren te promoten, en dat is ontzettend goed bevallen. Ze zorgt ervoor dat dingen voor elkaar komen en communiceert duidelijk met alle betrokkenen binnen een project. Daarnaast is het, ook niet geheel onbelangrijk, altijd gezellig met Elma!

Roos AlinkShift Gedragsverandering

Elma heb ik leren kennen in de tijd dat zij voor LaVerbe werkte. Elma heeft een zeer enthousiaste, gedreven en vriendelijke persoonlijkheid en weet zeer goed de vertaalslag te maken van de wens van de klant naar een geslaagd project. Zij heeft aan 1 woord voldoende om het project tot een goed einde te brengen. Het was een ontzettend prettige samenwerking en ze heeft fantastisch werk voor ons afgeleverd.

Monique SmeierMarketing & Communications / Artwork Officer at EMCM-European Medical Contract Manufacturing

Ik heb Elma leren kennen op een netwerkbijeenkomst. Op dat moment was ik naarstig op zoek naar een communicatie professional voor zowel het duurzaamheidscafé en onze green capital challenges. Elma begon net voor haarzelf en bood zich aan voor deze functies. Ik zei vrijwel direct ja, omdat ik het gevoel had een schot in de roos te hebben ontmoet. Na 4 maanden met Elma gewerkt te hebben komt dit er ook dubbel en dwars uit. Hard werkend, goed communicerend en het opleveren van professionele communicatie ‘producten’ zijn 3 van de eigenschappen die ze van begin af aan ten toon heeft gespreid. Ik beveel haar dus ten harte aan!

Bert LagerweijMaatschappelijk verantwoord ondernemen en Financieel management

Betrokken projectmanager die haar professionaliteit paart aan een grote dosis menselijkheid. Ik werkte als opdrachtgever met haar aan een innovatief product voor het speciaal onderwijs, een project met veel onzekerheden en nieuwe afhankelijkheden. Door haar voortvarendheid hielden we de vaart erin en konden we op realistische wijze alle begrotings – en planningsvragen oplossen. Vakinhoudelijk sterk met een zwak voor vernieuwing en maatschappelijke relevantie: Elma Vriezekolk.

Karim Moumencreatief en bedreven in effectieve communicatie

Elma is een rasechte duizendpoot. Elk project, van eenvoudig tot complex, is bij haar in goede handen. Ze weet als geen ander een project goed te managen. Ze houdt daarbij goed overzicht, communiceert duidelijke afspraken en verwachtingen en houdt zich aan haar afspraken. Daarnaast is ze ook nog heel prettig om mee samen te werken. Betrokken, en een perfectionist.

Yuliana LieCommunicatie Marketeer bij Kenter

Ik heb met Elma samengewerkt aan een aantal projecten op het grensvlak van web en communicatie. Het was erg prettig samenwerken. Ik heb Elma leren kennen als een energiek persoon die goed communiceert, afstemt en er hard voor werkt om van een project een succes te maken.

Hugo van der PolBackend & business developer at tweede golf